Velikonoční menu v hotelu Maxant
30.03.-01.04.2018



Polévky

  • Jarní polévka s celestinskými nudlemi a  kopřivou
  • Krém z medvědího česneku s opečeným špekem

Hlavní chody

  • Farmářský salát se zastřeným vejcem
    (římský salát, polníček s opečenou pancettou, vařenými brambory a pestem)

  • Velikonoční sekaná plněná vejcem a „baby“ špenátem, bramborové pyré, kyselá okurka

  • Pečené králičí stehno na hořčici, domácí noky

  • Konfitované jehněčí kolínko, bramborové pyré, baby špenát

  • Filet z candáta s glazovanou mrkví a dipem z jarních bylinek

 

Dezert
Velikonoční trhanec se švestkovým rozvarem

 

O Velikonocích u nás můžete ochutnat i Velikonoční zelené pivo.

velikonocni-pivo.jpg

© Copyright 2015 Hotel Maxant.
Značka Hotel Maxant je registrovanou ochrannou známkou.

Produkce Alistra.cz. SEO stránek provádí společnost Alistra s.r.o.